Basmul celor 3 prințese și al produselor Clinique


        

       A fost odată ca niciodată un împărat care avea 3 fete. Fata cea mare, cea mijlocie și mezina. Cea mai mică dintre surori era și cea mai frumoasa, avea un ten perfect, niște trăsături fine, un par lung de culoarea grâului, buze cărnoase, pomeți bine definiți , sprâncene dese și un nas subțire care încadra simetric fata. Fetele erau foarte răutăcioase cu ea, invidioase pentru ca tenul lor era gras, cu tenta acneica și niciun tratament nu dădea roade.

     Intr-o zi, tatăl și-a chemat fetele, supărat fiind de certurile și invidia dintre ele. Acesta a hotărât sa le închidă in palat pana când își vor rezolva problemele. Au stat fetele închise in palat 3 zile și 3 nopți. Surorile mai mari nici nu voiai sa o asculte pe mezina familiei, si mereu râdeau de ea, batjocorind-o. Atunci, prințesa cea mică s-a hotărât sa le lase surorilor ei, dimineața un cadou: 3 produse Clinique împreuna cu un bilețel ” Folosește-le în fiecare zi”

      După 3 zile, tenul prințeselor a devenit curat și sănătos, fără pic de urma de acnee. S-au bucurat, și-au cerut iertare de la sora lor mai mică și de la tata și au trăit de atunci Fericiți pana la adânci bătrâneți cu un ten curat și sănătos!

     Basm sau realitate, produsele Clinique sunt cele care mi-au făcut tenul sa respire din nou. Și de cele mai multe ori ne aflam in situația in care fiind prea ocupate, uitam sa-l îngrijim corect.

    Va vorbesc despre 3 produse, un săpun lichid facial, o loțiune exfolianta ce îndepărtează celulele moarte, și o crema extrem de hidratanta.

Le folosesc zilnic. Dimineața când ma trezesc îmi curat tenul cu săpunul lichid, aplic loțiunea și in final crema. Le las sa acționeze 4-5 minute și aplic apoi fondul de ten sau bb cream-ul pe care îl aleg in ziua respectiva.

Produselor lor nu sunt testate pe animale, sunt naturale, fără parabeni sau produși artificiali și sunt concepute de dermatologi cu ani de experiența.

Pentru efecte vizibile și de durata trebuie sa folosiți produsele minim 2-3 luni, pentru a se putea curată tenul in profunzime și a opri apariția pe viitor a punctelor negre sau a erupțiilor nedorite.

Mi-am achizițonat, din aceeași gama pentru ten ușor gras si un fond de ten, care sper sa-si facă treaba la fel de bine. Sunt extrem de mulțumită de aceste produse și, după cum vedeți trebuie sa le reinnoinesc pentru a 3a oară. Mi-am propus sa-mi extind ușor ușor, gama lor și sa nu combin sau sa intervin cu alte produse de curățare tocmai pentru a le putea vedea un efect real .



       Voi ce produse Clinique folosiți? Sunteți mulțumite de ele?

Lasă un comentariu

Lansează un blog la WordPress.com.

SUS ↑