De 3 ori S

Swiss Solution Succes. Cursuri de limbi străine pentru firme.

De trei ori S pentru succesul afacerii tale și a angajaților tai.

O firma de succes are înainte de toate angajați Fericiți, cărora le place ceea ce fac și sunt foarte bine pregătiți in domeniu. Intr-o lume care este in continua dezvoltare și in plină inovare, adaptarea este cuvântul cheie. Nimeni nu se naște invatat însă dorința de a fi mereu in pas cu noile tendințe și noile schimbări te poate face auzit.

Am avut parte in aceasta vara sa lucrez intr-un internship de 3 luni intr-o companie multinaționala din Romania. Primul lucru pe care l-am observat și m-a impresionat este accentul și preocuparea pe care conducătorii firmei o acorda angajaților atat noi cât și cei cu vechime.

Se organizează întâlnirii săptămânale, meeting-uri, ședințe pentru a discuta bunăstarea companiei dar și a angajaților. Am participat la o mulțime de training-uri in domeniu pentru pregătirea sau in cazul celorlalți recapitularea unor operațiuni de marketing sau in domeniul tehnic care au ca principal scop, îmbunătățirea in permanenta a personalului și serviciilor companiei.

Întrucât aceasta companie s-a extins și in Europa, pregătirea angajaților din punct de vedere lingvistic a devenit esențială. Negocierile, convorbirile atat telefonice cât și in persoana urmată de o conversatie cursiva in limba maternă a posibilului partner de afaceri denota profesionalism și seriozitate.

Asa am auzit și am aflat in același timp despre cea mai bine cotată Agentie de Traduceri din țara care oferă de cursuri de limbi străine pentru firme. Are o experiența de peste 13 ani și este considerată unul dintre cei mai importanți 20 de furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est.

Investitorii străini ai unei companii pot schimba radical cursul firmei, având astfel posibilitatea sa se extindă și sa se dezvolte intr-un ritm frumos și de succes. Acest lucru nu ar fi posibil fără Agenția de Traduceri Swiss Solution, care intr-un final îl va aduce și pe ultimul S, Succesul.

Ma bucur extrem de mult ca majoritatea companiilor încep sa ia in considerare acest aspect de îmbunătățire a comunicării intr-o limba straina. Exista foarte mulți angajați care se lupta zilnic sa se mențină pe postul cu greu atins și care muncesc și fac eforturi considerabile pentru compania la care lucrează. Faptul ca firma se gândește la ei și le oferă posibilitatea sa-și perfecționeze o limba straina sau sa-și imbunătățească cunoștințele ma face sa spun doar, Jos Pălăria!

Am lucrat știu ce înseamnă un lider preocupat de angajații săi și sper ca in viitorul apropiat acest lucru sa se dezvolte și in cele mai mici afaceri de familie sau personale.

Mai multe detalii despre Swiss Solution găsiți pe site-ul oficial Swiss Solution

V-am Atașat mai jos câteva materiale și filmulețe care va vor face sa înțelegeți mai bine echipa și scopul aceste agenții de succes

https://www.swiss-solutions.ro/

Traduceri specializate pentru firme de succes !

Acest articol a fost scris pentru competiția Super Blog 2017

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: